fbpx

Емігранти з Івано-Франківська та Одеси розробили мобільний простір майбутнього. ФОТО, ВІДЕО

Стиль життя 17:42, 28.10, 2015

Емігранти з України розробили новаторський винахід, який пропонує індивідуальний комфорт та комунікацію майбутнього. Винахідники з Івано-Франківська та Одеси розробили мобільний простір для роботи і відпочинку у вигляді краплі роси "eCapsula".

Розробники eCapsula – емігранти з Івано-Франківська та Одеси: Ілля Пашков, Ігор Голубчик, Артем Разводов та Ігор Чошко.

Головна мета винаходу – тимчасово ізолювати людину від зовнішнього світу і дати можливість їй зайнятися тим, чим потрібно і хочеться у цей момент, повідомляє КУРС із посиланням на VIDIA.

За невелику плату кожен охочий може придбати доступ до капсули, а разом з тим і до низки сервісів: безкоштовного Wi-Fi, TV, Game Consol, Bluetooth і Surround sound, провести відеоконференцію і зробити чимало іншого.

"eCapsulа" розрахована на розміщення 4 дорослих, які можуть спокійно попрацювати, а за необхідності розслабитися і просто послухати гарну музику.

Розробка, вважають автори ідеї, має вже у найближчому майбутньому полегшити життя мільйонам людей і стати невід’ємною частиною кожного мегаполісу, аеропорту, студмістечка, торгового центру, громадського парку чи скверу.

Для реалізації ідеї команда винахідників розпочала краудфандингову кампанію на платформі "Indiegogo". Всього необхідно зібрати $260,000.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: