fbpx

Енергетики допомагають Івано-Франківському аеропорту відновити електропостачання

Суспільство 16:56, 29.11, 2016

З самого ранку ведуться роботи з відновлення електропостачання ДП "Міжнародний аеропорт Івано-Франківськ", де вчора через пошкодження у внутрішніх мережах летовища було припинено електропостачання, через що не зміг здійснити посадку рейсовий літак "Київ – Івано-Франківськ" авіакомпанії МАУ.

До відновлювальних робіт на прохання аеропорту залучено працівників ПАТ "Прикарпаттяобленерго", які ще вчора зголосилися допомогти у ремонті пошкодженої підземної кабельної лінії електропередач 10 кВ, пише КУРС з посиланням на прес-службу ПАТ "Прикарпаттяобленерго".

"ДП "Міжнародний аеропорт Івано-Франківськ" має два незалежних живлення: кабельна лінія 10 кВ від підстанції "Крихівці" та кабельна лінія від підстанції "Арматурний завод",
 розповідає технічний директор ПАТ "Прикарпаттяобленерго" Олег Сеник. – Вчора близько 16 години одна з електромонтажних організацій під час ведення земельних робіт пошкодила кабельну лінію, яка належить аеропорту, що і спричинило знеструмлення летовища. Працівники аеропорту намагалися підключитися до кабельної лінії від підстанції "Арматурний завод".

Тимчасово електропостачання вдалося відновити, однак близько 21-ї години і ця лінія пошкодилась й аеропорт знову залишився без світла. 

На прохання керівництва аеропорту до відновлення електропостачання долучилися бригади обленерго. 

Наразі тривають ремонто-відновлювальні роботи. Як стало щойно відомо, вже вдалося відновити одну із пошкоджених ліній. Всі сподіваються, що до настання сутінок електропостачання аеропорту вдасться повністю відновити.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: