fbpx

Естонці передали прикарпатцям 16,4 тонн гуманітарної допомоги. ФОТО

Суспільство 20:41, 24.01, 2017

Сьогодні з Таллінна (Естонія) до Івано-Франківська прибула чергова фура із гуманітарною допомогою для потребуючих - малозабезпечених сімей, людей з обмеженими можливостями, родин вимушених переселенців тощо.

У пакунках від естонських друзів – теплий одяг, взуття; загальна вага гуманітарного вантажу – 16,4 т, йдеться на сторінці фонду "Чисті серцем" у Фейсбуці.

Завдяки старанням та жертовності Анаталія Лютюка, керівника Центру Української культури в Таллінні, знаного у світі мецената, і цей гуманітарний вантаж в Україну, на його батьківщину, стане підмогою багатьом людям, які сьогодні у скрутному становищі.

"Плідна і тривала співпраця естонського Центру Української культури з Фонд Чисті СерцемГО "Громадська ініціатива Галичини" та Почесним Консульством Угорщини в м.Івано-Франківськ та Івано-Франківській області проростає новими і защораз цікавішими соціальними проектами міжнародного масштабу. Зокрема, попереду у нас – спільний позитивний проект "Книга Добра", з яким днями Анатолій Лютюк познайомив у Таллінні Президента Україна Петра Порошенка та очільника МЗС Павла Клімкіна, які під час офіційного візиту в Естонію з неабиякою цікавістю відвідали тамтешній Центр Української культури. 
Відрадно, що ініціатори цього міжнародного соціального проекту із написання найцікавіших історій про Добро, заручилися реальною підтримкою МЗС", – йдеться в повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: