fbpx

Франківське підприємство «Tyco Electronics» розширюється та хоче взяти на роботу ще 500 працівників

Суспільство 18:07, 06.09, 2017

Зараз підприємство "Tyco Electronics" розглядає питання про будівництво 2-ї черги заводу на території Хриплинської промзони. На сьогодні на "Tyco Electronics" працює 900 осіб, а завдяки новим потужностям зможуть працевлаштувати ще близько 500 людей.

Про це повідомив директор підприємства у телефонній розмові з міським головою Івано-Франківська, написав на своїй офіційній сторінці Руслан Марцінків.

"Завірив, що місто сприятиме розширенню виробництва та допомагатиме з дозвільними документами. Нам важливо розширювати підприємства, адже це не тільки нові робочі місця, але й податки до міського бюджету на ремонт та будівництво доріг, дворів, навчальних закладів, спортивних споруд", – написав Руслан Марцінків.

ДовідкаНа ринку Івано-Франківська підприємство функціонує з 2008 року. І було чи не першим масштабним інвестиційним проектом, започаткованим тут. 

"Tyco Electronics" спеціалізується на виготовленні джгутової провідникової продукції для іноземних автомобілів, серед яких і преміум класу. Неодноразово підприємство ставало найкращим у своїй галузі за оцінкою якості продукції на місцевих та світових конкурсах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: