fbpx

Фаворитом тендеру на будівництво вулиці Набережна в Івано-Франківську стало ТОВ "ТрейдЗахідБуд"

Економіка 10:44, 31.07, 2014

В Івано-Франківській облдержадміністрації відкрили тендерну документацію учасників у конкурсі на будівництво вулиці Набережна ім. Стефаника в Івано-Франківську кошторисною вартістю 57 мільйонів гривень.

На участь у конкурсі подало заявки 5 підприємств. Це ТОВ "БК "ТрейдЗахідБуд" з найменшою ціновою пропозицією у 38 130 836 гривень. ПП "Брати Кіп" з ціновою пропозицією 38 177 796 гривень. ТОВ "ПБС" запропонувало виконати роботи за 40 929 630 гривень. ДП "Івано-Франківський облавтодор" з ціновою пропозицією у 44 473 000 гривень. Найбільшу ж вартість виконання робіт запропонувало ТОВ "ПМК-77".

Надалі чиновники Івано-Франківської ОДА мають 20 днів для дослідження тендерної документації та технічної частини угоди. Але найімовірніше, що тендер таки виграє ТОВ "БК "ТрейдЗахідБуд". Адже пріоритетом є вартість виконання робіт.

ТОВ "БК "ТрейдЗахідБуд" уже має великий досвід виконання робіт за державні кошти. Загалом з 2008-го року фірма заключила 32 угоди з органами місцевого самоврядування на загальну суму 95 мільйонів 90 тисяч гривень.

Будівництво вулиці Набережної ім. Стефаника буде найдорожчим об’єктом, який коли-небудь вигравало ТОВ "БК "ТрейдЗахідБуд". До цього часу найбільшу тендерну суму підприємство виграло на будівництво дитячого садка у 2012-му році за 12 мільйонів гривень. Замовником будівництва тоді, як і зараз, виступало Управління капітального будівництва ОДА.

Засновниками ТОВ "БК «ТрейдЗахідБуд" виступають Ігор Дем’янів та Юрій Ткачук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: