fbpx

Фелик пояснив, чому до Івано-Франківська приїжджав Ківалов

Суспільство 15:10, 07.04, 2016

Недавнє призначення Василя Фелика на посаду в. о. директора Прикарпатського юридичного інституту НУ "Одеська юридична академія" викликало жваве обговорення. Шуму навколо нового портфеля Василя Фелика могло бути значно менше, якби не особиста присутність на його представленні президента Одеської юридичної академії Сергія Ківалова.

Саме візит відомого екс-регіонала привернув найбільше уваги громадськості.

Як писав КУРС, після затримання на хабарі екс-очільника Прикарпатського юридичного інституту Віктора Басая філію “Одеської юридичної академії” у Франківську очолив екс-керівник обласного МВС часів Януковича Василь Фелик.

В інтерв’ю “Західному кур’єру” Фелик розповів, що до призначення не мав ніяких відносин з Сергієм Ківаловим.

“Я його не знав взагалі і ніколи з ним не спілкувався. Перша наша зустріч відбулася десь два-три тижні тому. Ми поспілкувалися якраз на предмет мого призначення на посаду”, – запевнив він.

Василь Фелик пояснив, що перед призначенням зустрівся з колективом інституту і дізнався про багато проблем – і з виплатою заробітної плати, і щодо премій, і з матеріально-технічного забезпечення закладу.

“Оскільки Прикарпатський юридичний інститут не може існувати автономно, а директор, тобто я, має обмежені повноваження, я прийняв рішення запросити того, хто може вирішити питання на рівні керівництва в Одесі, щоб він особисто побачив усі проблеми, поспілкувався з колективом”, – сказав Фелик.

За його словами, Ківалов погодився приїхати, щоб пояснити студентам і викладачам, яка перед ними стоїть перспектива.

“Бо зараз люди розчаровані… А коли президент університету особисто обіцяє їм підвищення зарплат, премії, це дає стимул до роботи. Сергій Ківалов  пройшовся по аудиторіях, зустрівся зі студентами”, – розповів новопризначений в. о. директора Прикарпатського юридичного інституту.

Він запевнив, що ставить перед собою завдання створити відповідні умови для роботи.

“Як виявилося, в цьому приміщенні не було навіть інтернету, зв’язку! Зараз ОЮА йде нам назустріч, виділяють під це кошти”.

Також, за його словами, викладачі отримуватимуть добрі зарплати та премії, але ніхто не займатиметься “іншими речами”, окрім професійного викладання матеріалу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: