fbpx

У Франківську фірма депутата міськради за 66 мільйонів добудує корпус репродуктивного центру

Суспільство 09:43, 11.10, 2017

ДЗ "Прикарпатський центр репродукції людини" МОЗ України 9 жовтня за результатами тендеру замовив ТОВ "БК Структура" добудову лікувального корпусу за скоригованим проектом за 66,41 млн грн.

Про це повідомляється у системі "Прозорро", пишуть Наші гроші.

Цьогоріч добудують корпус по вул. Чорновола, 51Г в Івано-Франківську, виконають внутрішнє опорядження та зовнішнє оздоблення, влаштують інженерні мережі та мережі зв’язку, модульну котельню і ліфти, електропостачання та освітлення, придбають сантехнічне і медичне обладнання, меблі, комп’ютерну техніку тощо. Гарантійний строк складає десять років.

На заробітну плату піде 2,21 млн грн, тобто три відсотки загальної вартості підряду. На прибуток відведено ще третину відсотка – 193 тис. грн.

Ціна угоди на третину відсотка нижча від очікуваної вартості закупівлі в 66,60 млн грн.

Субпідрядниками будуть ТОВ "Клімат Стандарт" (23,70%) Любові Шевчук, ПП "Інтеренергоінвест" (4,90%), ПП "СРБК "Портал" (2,44%), ТОВ "Станіславгазсервіс" (1,37%), ТОВ "Крос" (0,25%) і ТОВ "Західно-український центр "Медсервіс" (0,41%).

Єдиним конкурентом було ТОВ "Княжий Галич Будівельна компанія", причому обидва учасники не знижували ціну під час аукціону.

Засновником місцевої "БК Структура" зі статутним капіталом 1 тис. грн є депутат Івано-Франківської міськради від "Блоку Петра Порошенка "Солідарність" Степан Руднянин, а директором – Богдан Кирста.

Відкриття нового корпусу Прикарпатського центру репродукції людини планується на кінець зими. Про це повідомляється на фейсбук-сторінці центру.

"В новому корпусі державного закладу обіцяють новітні операційні і два поверхи відділення допоміжних репродуктивних технологій з обладнанням європейського зразка. Аналогів державної лікарні такого типу в Україні немає", – йдеться у повідомленні центру.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: