fbpx

Фірма франківського нардепа отримає 718 мільйонів гривень на ремонт дороги "Стрий – Мамалига"

Суспільство 10:51, 27.05, 2016

Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області 24 травня за результатами тендеру замовила ТОВ "ПБС" поточний середній ремонт автодороги державного значення Н-10 "Стрий – Мамалига" за 717,70 млн грн.

Про це повідомляють Наші гроші з посиланням на "Вісник державних закупівель".

До кінця 2017 року трасу відремонтують на ділянці км 103+900 – 206+402 довжиною майже 103 км. Відтак ремонт коштує 7 мільйонів гривень за кілометр.

Виконають фрезерування і ресайклінг, влаштують георешітки та асфальтобетонне покриття, встановлять бортові камені, укріплять узбіччя, влаштують дощову каналізацію, з’їзди, розв’язки, зупинки, перехідні швидкісні смуги, посадкові майданчики і тротуари, нанесуть розмітку.

У торгах також брали участь ТОВ "Автомагістраль-Південь" і ТОВ "Шляхове будівництво "Альтком". Дорожчі заявки ТОВ "Альтіс-Спецбуд", ТОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл" і ТОВ "Будівельна компанія "Дорлідер" відхилили через недоліки розрахунків у кошторисах.

Фірму "ПБС" контролює нардеп Олександр Шевченко, який обрався від "Блоку Петра Порошенка", а потім вийшов із фракції. Раніше він керував курортом "Буковель", який належить Геннадію Боголюбському та Ігорю Коломойському.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: