fbpx

Фірма колишнього головного дорожника області заборгувала понад півмільйона за деревину на фортифікаційні споруди

Економіка 16:58, 11.01, 2016

ДП "Верховинське лісове господарство" у суді вимагає від ТОВ "Брати КІП" виплати 560 тис. грн боргу за деревину, яку в 2015 році компанія постачала в зону АТО для зведення фортифікаційних споруд.

Представник ТОВ "Брати КІП" в суді позовні вимоги верховинських лісників визнав повністю, але зазначив, що підприємство наразі не може погасити заборгованість через важке фінансове становище.

Як повідомили КУРСу в обласному управлінні лісового та мисливського господарства, ТОВ "Брати КІП" заборгували за деревину, що відправлялася минулого року га будівництво фортифікаційних споруд в зоні АТО. Верховинський лісгосп звернувся до суду з позовом про стягнення боргу після перевірки Держфінспекції.

ТОВ "Брати КІП" належить Петру Проціву, брату колишнього голови Служби автомобільних доріг в області Миколи Проціва. Останній навіть працював директором фірми до призначення керівником обласної САД і сьогодні не заперечує причетності до компанії. За його словами, з компанією не розрахувався за ліс субпідрядник, якому в свою чергу досі боргує управління капітального будівництва ОДА.

9 грудня 2015 року господарський суд Івано-Франківської області позов ДП "Верховинське лісове господарство" про стягнення з ТОВ "Брати КІП" 559,99 тис. грн задовольнив у повному обсязі.

Як повідомляв КУРС, всі роботи зі спорудження десяти фортифікаційних споруд, які виконували представники Івано-Франківської області, були завершені на початку грудня минулого року. Фортифікації, зведені прикарпатцями, відзначали як одні з найкращих. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: