fbpx

Фіскальна служба звинувачує "ПБС" у завищенні вартості ремонту доріг Прикарпаття на 25 мільйонів

Суспільство 11:05, 13.02, 2017

Державна фіскальна служба підозрює посадовців ТОВ "ПБС" у завищенні вартості робіт з ремонту двох трас в Івано-Франківській області на 25,10 млн грн.

По це стало відомо з ухвали Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області, передають Наші гроші.

Фіскали підозрюють, що впродовж 2015 року "ПБС" при ремонті траси Н-09 Мукачеве – Львів завищило ціни на щебінь, бетон, бітум та бітумну емульсію на 22,00 млн грн. Будматеріали за завищеними цінами були придбані у низки пов’язаних фірм.

Крім того, в 2016 році "ПБС" виконувало ремонт траси Н-10 Стрий – Мамалига. ДФС підозрює, що фірма через торговельні операції з пов’язаними підприємствами завищила ціни на дорожній бітум на 3,10 млн грн.

З матеріалів суду відомо, що нині Державна аудиторська служба проводить перевірку Служби автомобільних доріг Івано-Франківської області, яка виступала замовником робіт та перевіряла їх якість і ціну. В суді фіскали попросили продовжити термін перевірки, суд це клопотання задовольнив.

Фірму "ПБС" контролює нардеп Олександр Шевченко, який обрався від "Блоку Петра Порошенка", а потім вийшов із фракції. Раніше він керував курортом "Буковель", який належав Геннадію Боголюбову та Ігорю Коломойському. Курорт був в заставі "Приватбанку", який минулого грудня було націоналізовано.

З червня 2015 року "ПБС" отримав підрядів Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської служб на поточний середній ремонт дороги Н-09 Мукачеве – Львів на суму 3,35 млрд грн. На ремонт траси Р-09 Стрий – Мамалига минулого року фірма отримала 757,74 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: