fbpx

ФК "Калуш" заплатить штраф за використання вболівальниками димової шашки

Спорт 10:41, 17.10, 2016

Контрольно-дисциплінарний комітет Івано-Франківської обласної федерації футболу вирішив покарати калуських ультрас за використання димової шашки під час матчу у Болехові.

У дев’ятому турі ФК "Калуш" втратив очки, зігравши 0:0 матч із ФК "Карпати". Поєдинок відбувався 9 жовтня. Калушани грали на виїзді, інформують ”Вікна”.

Під час матчу калуські уболівальники використали димову шашку. Відтак їхню поведінку, а також поведінку вболівальників ФК "Карпати" під час календарного матчу чемпіонату області з футболу розглянув Контрольно-дисциплінарний комітет Івано-Франківської федерації футболу. Було вирішено суворо попередити керівництво обох футбольних клубів за порушення Регламенту обласних змагань з футболу сезону 2016-2017 років.

Окрім цього, у відповідності до Дисциплінарного кодексу ІФФФ вирішено зобов’язати ФК "Карпати" до 21 жовтня сплатити грошовий обов’язковий внесок у розмірі 500,00 гривень за порушення Регламенту (нецензурні вирази на адресу футболістів та арбітрів), а ФК "Калуш" сплатити 2000 гривень за використання димової шашки вболівальниками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: