fbpx

Фотографія в вишиванці: на Прикарпатті запрошують дівчат і жінок для участі в фотопроекті "Lelitka"

Стиль життя 20:06, 09.08, 2017

Моделлю може стати кожна жінка, незалежно від віку. Організатори кажуть, що треба тільки наважитися, уявити себе в українському одязі і написати на електронну адресу про згоду на участь в фотопроекті.

Як все відбуватиметься? Тільки на один день – 18 серпня – запланована фотосесія в вишиваному одязі Lelitka. Локація – "Край неба", поблизу Коломиї.

Організатор фотоконкурсу  Ганна Гладуняк  засновниця відомої в Україні торгової марки вишиваного одягу Lelitka і шоуруму вишиванок в Коломиї під цією ж назвою.

Ідея створення "Лелітки" належить доньці Ганни Ірині. Саме вона однієї зими захотіла особливу вишиванку – на білому полотні лише чорними нитками. Оскільки ніде не змогли знайти, Ганна вирішила вишити. Усі, хто бачив вишиванку, розпитували, де таку можна придбати, але аналогів не було. Саме ця вишивана сорочка стала початком творчого шляху "Лелітки".

Лелітка вишиванка

За доволі невеликий час бренд одягу став впізнаваним, взяв участь у кількох модних показах. Це й не дивно – кожна робота є унікальна і неповторна, під час пошиття моделей використовують тільки якісні тканини і нитки, які замовляють за кордоном. Зокрема, льон закуповують в Італії. Експериментують також і з різними техніками вишивання. І це помітили не тільки в Україні. Вишиванки Lelitka замовляли з багатьох країн, лише протягом кількох останніх місяців вишивані сукні поїхали до Кувейту, Лондона та Сполучених Штатів Америки.

Лелітка вишиванка

"Любимо нашу країну, її історію і сучасність, любимо все українське. Власне через цю любов і почалася історія створення дизайнерських вишиванок і вишиваних суконь Lelitka.

Чому Lelitka? Це слово має два значення, і ми вирішили, що їх поєднання точно характеризує нашу назву, – розповідає Ганна Гладуняк, засновниця бренду Lelitka. – Згідно з першим "лелітка" – квітка. Згідно з другим "лелітка" – це маленькі блискітки, щось на кшталт паєток, якими в давнину прикрашали святкові вишиванки. Кожна жінка – яскрава блискуча квітка, незалежно від статусу, віку, місця проживання. І до Дня Незалежності нашої країни хочемо показати, що всім нашим яскравим квіткам пасує український одяг, тому запускаємо фотопроект".

Від Lelitka для жінок – ідеальні укладки, мейки і фотосесія в українському одязі, а ще – настрій, цікаві знайомства, розмови, шампанське і, звісно, нові красиві фото для facebook і instagram.

Лелітка вишиванка

"Покажемо до Дня Незалежності світові разом, що українкам личить українське", – коментує засновниця бренду Lelitka. 

А поки можна ознайомитися з різноманіттям вишиванок і вишиваних суконь на сайті lelitka.com.

І написати про свою згоду на участь у фотопроекті, додавши невелику розповідь про себе, на електронну адресу: shop@lelitka.com.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: