fbpx

Франківчанка подякувала Олександру Шевченкові за ремонт вулиць Кармелюка, Ленкавського та Набережної

Суспільство 16:05, 30.12, 2016

Мешканка Івано-Франківська, що проживає в районі вулиці Кармелюка, подякувала Олександрові Шевченку за ремонт вулиць Кармелюка, Ленкавського та Набережної. З вдячним листом вона звернулася до Громадської приймальні народного депутата.

Нагадаємо, що днями в Івано-Франківську завершився ремонт дорожнього покриття вулиць Кармелюка та Ленкавського, передає прес-служба нардодного депутата, пише "Фіртка".

Буковелівська фірма "ПБС" за одну ніч уклала на цих вулицях другий шар асфальтного покриття та нанесла пластикову дорожню розмітку.

Нагадаємо, що обіцянку завершити ремонт вулиць Кармелюка та Ленкавського в поточному 2016 році дав нардеп Олександр Шевченко, який і пролобіював виділення близько 4,5 мільйонів гривень на ремонт цих доріг з державного бюджету.

Раніше попри проведений тендер та навіть укладену угоду міська влада відмовилася фінансувати ремонт названих вулиць нібито через відсутність коштів в бюджеті. При тому, що очікуване перевиконання міського бюджету завдяки децентралізації, яке приховує міський голова і міська влада, складе в 2017 році 300-400 мільйонів гривень.

1

2

3

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: