fbpx

Франківчанка у власному гаражі організувала підпільний цех з виробництва горілки

Суспільство 11:03, 01.04, 2016

Податкові міліціонери викрили підпільний цех з виробництва горілки. Виробництво небезпечного алкогольного фальсифікату налагодила жителька міста Івано-Франківська у гаражному приміщенні приватного домоволодіння.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС в області.

Під час обшуку податківці виявили та вилучили 160 пляшок горілки різних торгових марок, 1204 л спирту, 1108 марок акцизного податку невстановленого взірця, 525 етикеток для алкогольних напоїв різних марок, 550 корків, інші комплектуючі та обладнання для виготовлення незаконної продукції (ключі для закорковування, лійки, шланги, технічний фен, плівка для упаковування готової продукції, порожня тара та ін.).

Загальна сума вилучених товарно-матеріальних цінностей склала орієнтовно 135 тис. грн.

За цим фактом слідчим слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС в області до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 статті 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення алкогольних напоїв шляхом відкриття підпільного цеху або з використанням обладнання, що забезпечує масове виробництво таких товарів). Санкція статті передбачає накладення штрафу від трьох тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Наразі триває слідство.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: