fbpx

Франківчанку, яка напідпитку збила трьох людей, випустили з СІЗО

Суспільство 11:40, 13.04, 2017

Тетяна Михайлова, яка на Криховецькій збила трьох людей і втекла з місця аварії, вийшла із СІЗО. За жінку внесли 256 тисяч гривень застави.

Заставу за Михайлову було перераховано ще вчора, повідомляє сайт Місто.

Як розповів керівник Івано-Франківського слідчого ізолятора управління Державної пенітенціарної служби України в Івано-Франківській області Володимир Атаманюк, сьогодні о 10:45 підозрювану Михайлову звільнено з СІЗО.

Він розповів, що заставу внесли вчора, але оскільки кошти не прийшли вчасно, то підозрювана була у СІЗО до сьогоднішнього дня. 

На волі Михайлова повинна утриматися від спілкування з потерпілими, здати документи, що дозволяють виїзд за кордон. Також суд заборонив їй відвідувати бари, кафе та інші заклади, де продаються спиртні напої.

Як писав КУРС, вчора Апеляційний суд Івано-Франківської області частково задовольнив скаргу Тетяни Михайлової на обраний міським судом запобіжний захід, зменшивши розмір застави з 1,3 млн грн до 256 тисяч.

Нагадаємо, 31 березня на вул. Криховецькій позашляховик BMW X5 на великій швидкості перетнув подвійну лінію, виїхав на зустрічну смугу, збив трьох людей, серед яких патрульний поліцейський, і втік з місця аварії.

За кермом автомобіля була 33-річна франківчанка, підприємець Тетяна Михайлова. Коли її затримали патрульні, жінка поводилась агресивно та лаялась. Згодом її освідчили на вміст алкоголю в крові. Тест виявився позитивним – 1,85 проміле, а водійка визнала, нібито випила 50 грамів коньяку, святкуючи перемогу на тендері.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: