fbpx

Франківець просить допомогти знайти злодійку-циганку, яка обікрала квартиру і перелякала його маленьку доньку

Суспільство 22:09, 25.10, 2016

Мешканець вулиці Кисілевської дав опис злодійки, яка 24 жовтня обікрала його квартиру, застосувавши фізичне насильство до 12-річної доньки.

Про це мешканець будинку на вул. Кисілевської, 32 Сервер Абібуллаєв написав на своїй сторінці у фейсбуці. 

"Коли моя донька повернулася зі школи і відкривала двері до квартири, на неї напала циганка, відібрала ключі і проникла в наші дім, застосувавши фізичне насильство. Забрала гроші і золото, яке було в квартирі, погрожувала доньці і тягала її по квартирі, збираючи врожай. Доньці лише 12 років, вона ще зовсім дитина! Ми в стресі, а що вже казати про доньку! Застережіть своїх дітей і бережіть їх! Все це сталося у Франківську, місті, яке я люблю і де живу вже 22 роки, але такого не пам'ятаю", – написав батько дівчинки.

Чоловік дав опис злодійки. Він впевнений, що це була жінка ромської національності, 40-45 років, 150-155 см зростом, огрядна, великий палець на руці кривий, як після перелому, два передніх зуби надщерблені, у чорній куртці з великими кишенями на грудях, в довгій чорній спідниці, у чоботях на високому каблуці. 

Як повідомляв КУРС, влітку в Івано-Франківську взяли під варту ромів, підозрюваних у квартирних крадіжках. Наплив до Франківська безхатченків і жебраків ромської національності з Закарпаття неодноразово ставав темою обговорення на оперативних нарадах у міського голови. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: