fbpx

Франківщина виконала норму з весняного призову

Суспільство 13:31, 04.07, 2017

З Івано-Франківської області на строкову військову службу під час весняного призову було призвано 450 юнаків. Сьогодні вони служать у військових частинах Сухопутних військ ЗСУ, а також Національній гвардії та Держспецтрансслужбі України. Близько 150 юнаків і дівчат відібрані кандидатами до вступу у вищі військові навчальні заклади.

Добре організували роботу із підготовки і проведення призову та відправки команд у війська Надвірнянський РВК (військовий комісар підполковник Сергій Луцюк), Коломийський ОМВК (військовий комісар підполковник Юрій Копадзе), Тисменицький РВК (військовий комісар підполковник Олександр Діденко), Верховинський РВК (військовий комісар підполковник Ростислав Кочмарський), інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.
 
З метою належного контролю за якістю виконання планового завдання призову на строкову військову службу весною цього року обласна призовна комісія двічі повторно перевіряла результати діяльності Галицької, Рожнятівської, Городенківської, Снятинської та Рогатинської районних, повторно Калуської, Косівської районних, Івано-Франківської і Коломийської міських призовних комісій.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: