fbpx

Франківськ долучиться до "Години Землі". ПРОГРАМА

Суспільство 18:06, 24.03, 2017

Година Землі – щорічна міжнародна подія, започаткована Всесвітнім фондом природи, котра закликає людей, організації та комерційні установи вимкнути необов'язкове світло та електричні пристрої на одну годину, щоб привернути увагу до екологічних проблем Планети.

Цього року WWF прагне привернути увагу світу до нашої природної спадщини та допомогти природним паркам. 25 березня о 20:30 мільйони людей по всьому світу на годину символічно вимкнуть світло в домівках та на робочих місцях, беручи на себе зобов'язання піклуватися про природу щодня.
Івано-Франківськ також долучився до всесвітньої кампанії Година Землі від WWF. Цю акцію в м. Івано-Франківськ ініціює Інженерно-екологічний інститут ІФНТУНГ.

Оскільки вимкнення світла – це основний символ "Години Землі" , то на час акції, з 20:30 до 21:30, буде вимкнено освітлення міської ратуші, телевежі, будинку Укртелекому, а також освітлення та рекламних щитів Вічевого майдану і прилеглої частини вулиці Незалежності ("Стометрівка").

Також на франківців чекає кілька цікавих заходів в рамках відзначення Години Землі. Вони розпочнуться о 20:00 год. на Вічевому майдані

  • привітальне слово від міського голови Марцінківа Р. Р.;
  • інформування жителів міста про екологічні проблеми планети та шляхи їх вирішення;
  • вимкнення освітлення адміністративних будівель та об’єктів;
  • акустичний концерт у виконанні Андрія Маврика, Тараса Квітика (фронтмен гурту "Сни Дріади") та Василини Юпин під акомпанемент Святослава Коновала;
  • вогняне шоу подарує Театр вогню "Коли приходить ніч".
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: