fbpx

Франківськ долучився до "Години Землі" – на центральних вулицях вимкнули освітлення. ФОТО

Суспільство 08:20, 27.03, 2017

За ініціативи студентів інженерно-екологічного інституту Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу обласний центр долучився до всесвітньої акції "Година землі".

Було вимкнено освітлення головної площі міста – Вічевого майдану, прилеглу вулицю Незалежності (стометрівку), міську ратушу, телевежу та рекламні щити.

Зі сцени звучали пісні у виконанні: Андрія Маврика, Тараса Квітика, Святослава Коновала та Василини Юпин. Під звуки акустичного концерту організатори акції виставили фігуру зі свічок  60+ та лампочку. Театр вогню "Коли приходить ніч" здивував присутніх майстерним вогняним шоу.

Година Землі – щорічна міжнародна подія, започаткована WWF (Всесвітній фонд природи), котра закликає людей, організації та комерційні установи вимкнути необов'язкове світло та електричні пристрої на одну годину, щоб привернути увагу до екологічних проблем Планети.

Акція відбулася 25 березня о 20:30. У цей час більш як сотня країн, понад 7000 містечок та мегаполісів, безліч організацій та компаній разом із свідомими людьми вимкнули світло на одну годину, Годину Землі. Вимкнення світла – це символ стурбованості за майбутнє нашої планети та заклик до об’єднання задля збереження навколишнього середовища.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: