fbpx

Франківськ допоможе збудувати церкву УГКЦ у Волновасі

Суспільство 12:33, 08.09, 2017

Заступник міського голови Волновахи Донецької області запропонував Руслану Марцінківу на вибір три земельні ділянки під будівництво церкви УГКЦ у місті.

Лист від заступника голови міста Волноваха Ігоря Ісміханова міський голова Івано-Франківська оприлюднив на своїй сторінці у Фейсбук.

"Зараз разом з побратимами перебуваю у відрядженні в зоні АТО. Ми маємо угоду про співпрацю з Волноваським районом і, окрім звичної гуманітарної допомоги, намагаємось всіляко підтримати регіон в прагненні стати повноцінною частиною України. Так минулого року ми допомогли з підручниками, коли волноваські школи переходили на українську мову навчання",  пише Марцінків.

Руслан Марцінків зазначає, що під час одного з візитів до Волновахи домовились з тамтешньою владою про будівництво греко-католицької церкви на території Волновахи і вже отримали лист про готовність виділити ділянку для храму.

У листі до міського голови Івано-Франківьська пропонується вибрати під будівництво церкви одну із трьох запропонованих ділянок.

1

"Я неодноразово заявляв і притримуюсь надалі думки, що якби чверть століття тому в нашій країні скрізь була українська школа, українська церква, українські звичаї, нинішньої війни ніколи б не було",  написав Марцінків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: