fbpx

Франківськ готується до масштабного спортивного фестивалю

18:59, 16.06, 2017

24-25 червня на Німецькому озері в мікрорайоні Пасічна відбудеться "Sport Fest". Усі охочі зможуть спробувати себе в двох десятках різних спортивних активностей, послухати цікаві лекції та скуштувати здорової їжі.

Подія відбудеться в рамках програми "Гарячий спорт" від платформи "Тепле Місто".

Програма фестивалю розподілятиметься на три основні напрямки: індивідуальні та командні види спорту і лекторій. Вхід на всі заходи фесту – вільний.

На "Sport Fest" представлять як традиційні, так і досить незвичні для Франківська види спорту. Серед них лазертаг, петанк, бейсбол, алтимат, пляжний волейбол, футбол, пейнтбол, фітнес, йога, бадмінтон, паркур, настільний теніс, альпінізм, BMX, танці та інші. Окремо передбачена дитяча зона й активності для людей з особливими потребами.

Також учасники зможуть послухати цікаві та мотивуючі лекції від видатних спортсменів, тренерів та інших людей з царини спорту.

За словами організатора фестивалю Ігоря Крицака, ця подія  можливість розкрити потенціал території навколо Німецького озера.

"Цю рекреаційну зону незаслужено оминають увагою, і тому ми хочемо показати франківцям, як можна її використовувати,  зазначив Ігор Крицак.  Ми сподіваємось, що після фестивалю на цій ділянці вдасться облаштувати як мінімум одну спортивну зону вже до осені цього року".

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: