fbpx

Франківськ прийняв Всеукраїнський турнір з фрі-файту

Спорт 20:30, 06.06, 2016

5 червня у спортивному комплексі "Олімп" пройшов відкритий Всеукраїнський турнір з фрі-файту пам'яті Павла Федорука.

Змагання відбулися у розділах Ріал файт (старші 19 років) та Лімітед файт (13-15 років, 10-12 років), пише КУРС з посиланням на прес-службу міськвиконкому.

У рамках турніру відбувався і чемпіонат України з фрі-файту серед юніорів (16-18 років).

Позмагатися за нагороди приїхало понад 90 спортсменів з різних куточків України, зокрема це спортсмени з Вінницької, Сумської, Житомирської, Тернопільської та Івано-Франківської областей.

Урочистості з нагоди відкриття четвертих змагань відкрила мати Павла Федорука Зінаїда Федорук та директор Департаменту молодіжної політики та спорту Віталій Матешко.

За словами Зінаїди Федорук, щороку турнір набуває більшої популярності, тож до наступного ювілейного року організатори зроблять усе можливе, щоб учасників та подарунків було значно більше.

Після майже двогодинних боїв у фіналі визначились переможці. В цьому році команда з Тернополя зібрала найбільше призових місць, а саме: 6 золотих, 2 срібних та 5 бронзових медалей.

За результатами командних виступів перемогу на турнірі з фрі-файту пам’яті Павла Федорука отримали дві команди з Івано-Франківська, а чемпіонами стали спортсмени із Тернополя, посівши перше почесне місце.

1-ше місце команда СК "Характерник" (Тернопіль)

2-ге місце СК "Вікінг" (Івано-Франківськ)

3-тє місце команда СК "Характерник" (Ворохта).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: