fbpx

Патрульна поліція регулювала “хаос” на вулиці Грушевського в Івано-Франківську. ФОТО

Суспільство 23:22, 15.02, 2016

Полісмени регулювали рух на пішохідному переході між площею Міцкевича та Вічевим майданом, почергово пропускаючи автомобілі та пішоходів.

Про це йдеться в дописі користувача соціальної мережі Фейсбук Михайло Джогола. Він відзначає, що це допомогло розвантажити рух і прибрати звичний "хаос", який творився тут до цього. В свою чергу Михайло Джогола зазначає, що тут варто нарешті поставити світлофор, бо в патрульної поліції й без того вистачає роботи, пише ГК.

"На переході вулиць Мартинця, Грушевського і Вітовського поліціянти регулюють рух: по черзі зупиняють водіїв та пішоходів, потім показують, коли можна продовжити рух. Чим розвантажують вулицю і припиняють звичний хаос. Люди привітно дякують за роботу, чемно їздять і ходять. Дуже хороша робота.

Я як мешканець міста дуже вдячний хлопцям та дівчатам за культуру та відданість службі (наприклад, вчора ввечері в одному з закладів дівчині стало погано. За час, поки "Швидка" простояла на вулиці – три патрульних машини спинилось, щоб спитати, чи все добре).
Але я думаю, що на переході в центрі міста давно вже треба поставити світлофор, а поліціянти і без того мають роботи", – йдеться в дописі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: