fbpx

Франківська поліція затримала підозрюваного у вбивстві на Молодіжній

Суспільство 10:45, 01.06, 2016

Правоохоронці затримали чоловіка, який наніс смертельні поранення 42-річній жінці.

31 травня до чергової частини Івано-Франківського відділу поліції потелефонували зі "швидкої допомоги" – біля одного з будинків міста знайшли тіло жінки з ознаками насильницької смерті.

Як писав КУРС, під час виїзду на місце події працівники поліції встановили, що смертельне поранення жінці наніс її товариш, з яким вона розпивала спиртні напої.

Як встановили поліцейські, між друзями "по чарці" виникла сварка. Після чого чоловік, схопивши ножа, наніс цілеспрямований удар в життєво важливу ділянку тіла – грудну клітку, спричинивши жінці тілесні ушкодження у вигляді колото-різаної рани грудної клітки справа в підключичній ділянці, від яких жінка померла на місці.

Після вчиненого нетверезий зловмисник втік з місця злочину.

Пізніше закривавлену жінку побачили мешканці будинку та викликали "швидку". 

Правоохоронці встановили особу та затримали підозрюваного у вбивстві. Ним виявився 33-річний, раніше судимий за грабіж житель Тернопільської області. Чоловікові оголосили підозру про вчинення злочину, затримавши в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. На цей час вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

За цим фактом слідчими Івано-Франківського відділу поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років, повідомляє прес-служба ГУ поліції області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: