fbpx

Франківська школа міліції відновлює свою роботу

Суспільство 15:31, 08.07, 2014

Прикарпатський факультет Національної академії внутрішніх справ оголосив про прийом документів на новий навчальний рік.

Про це у вівторок, 8 липня, на прес-конференції повідомила в.о. завідувача відділення Прикарпатського факультету Національної академії внутрішніх справ Олександра Сидоренко, інформує Репортер.

«Прикарпатський факультет Національної академії внутрішніх справ оголошує набір на навчання. Підготовка фахівців здійснюється за напрямками «Правознавство» і «Правоохоронна діяльність» за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр» на денній формі навчання, а також освітньо-кваліфікаційні рівні «бакалавр», «спеціаліст» на заочній формі навчання», – розповіла Олександра Сидоренко.

Національна академія має давній авторитет, починаючи від школи міліції і завершуючи університетом. Також Національна академія внутрішніх справ має потужний професорсько-викладацький склад – це академіки, науковці, практичні спеціалісти. Для студентів створили центри підготовки, де проводяться різноманітні тренінгові заняття.

Навчатися на Прикарпатському факультеті мають змогу як курсанти, так і цивільні особи. Після завершення навчання випускникам вручають диплом зразка Національної академії внутрішніх справ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: