fbpx

Франківська тенісистка перемогла у першому Всеукраїнському турнірі "Western Star"

Спорт 07:33, 20.04, 2016

Федерація тенісу України спільно з тенісним клубом "Alias" провела Всеукраїнський турнір І категорії "Western Star".

Змагання проходили на кортах СК "Олімп". Турнір зібрав найкращих український тенісистів, зокрема майстрів спорту України, переможців міжнародних змагань ITF і TE львів’ян Романа Бойчука, Павла Кулабухова, Анну Нападій, донеччанина Івана Толстих, рівнян Івана Гайдура та Івана Дерепу, волинянку Анастасію Боднарчук, закарпатців Наталію Бобаль та Анастасію Самойлову, франківчанку Вікторію Гоголь та інших, повідомляє sport.if.ua.

Перемогу в чоловічому одиночному розряді виборов Роман Бойчук. Роман значився як перший сіяний гравець, тому він пропустив перше коло турніру. Він здобув три впевнені перемоги над франківчанином А. Калабішкою (6:1; 6:1), представником Львова П. Кулабуховим (7:6; 6:0) та досвідченим рівнянином І. Дерепою (6:3; 6:3). Слід сказати, що у парі Роман також переміг. Спільно з Олександром Короленком було подолано опір пари Явір – Ях (6:3; 6:2) та Гайдур  Дерепа (7:6; 7:5).

У змаганнях жінок перемогу святкувала івано-франківська тенісистка Вікторія Гоголь. По дорозі до фіналу вона перемогла львів’янку А. Запаринюк (6:0; 6:0), тенісистку з Мукачева І. Русин (6:2; 6:1) і другу сіяну по сітці турніру – Н. Бобаль (6:0; 6:1). У фіналі Вікторія зустрілася з Анастасією Боднарчук з Луцька. Гра виявилася напрочуд швидкою. Волинська тенісистка не змогла нічого протиставити потужним, силовим ударам франківчанки. Гоголь перемогла 6:2; 6:3. Окрім того, разом з Катериною Сімонович вона посіла друге місце на турнірі у парному розряді. У виснажливому фіналі дівчата програли перший сет 1:6, перемогли у другому 6:2, але програли у тай брейку 10:2.

На початку травня, до Дня міста й фестивалю ковалів, тенісний клуб "Alias" проведе вже традиційний Всеукраїнський турнір "Iron Сup". Змагатимуться юнаки і дівчата у вікових групах до 12 і до 16 років.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: