fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Франківські адвокати та активісти обіцяють оприлюднити сфальсифіковані в інтересах забудовників документи громадських слухань у Пасічній

Франківські адвокати та активісти обіцяють оприлюднити сфальсифіковані в інтересах забудовників документи громадських слухань у Пасічній

Суспільство 23:27, 24.11, 2015

Фальсифікацію протоколу громадських слухань закидають начальнику і працівникам Департаменту архітектури Івано-Франківська.

Сфальсифіковані протоколи та відео громадських слухань у продовження теми незаконної забудови в мікрорайоні Пасічна в Івано-Франківську, що її підняв КУРС, пообіцяв викласти у Фейсбук адвокат Володимир Бандура. 

"У продовження теми: в Кримінальному кодексі наявні статті щодо службової недбалості та внесення в офіційні документи завідомо неправдивих даних. Завтра викладаємо в мережі фальсифіковані протоколи громадських слухань по Пасічній (фігуранти працівники архітектури Баран та Заяць та головний архітектор пан Гайдар, який дуже хоче працювати в "оновленій команді" нового мера).

Для надто стривожених пояснюю, що слухання активістами зафіксовано на відео, особливо "пропозиції", щодо яких в лжепротоколі вказано – УВАГА, що надійшли пропозиції щодо легалізації нелегальної забудови по Пасічній, 63 та ще страшніше  будівництва багатоповерхівок поблизу "Вулика" під вигаданими номерами 59 та 61.

Пане головуючий Баран та секретар Заяць, яких освистали пасічнянські,  хочемо почути ваші пояснення. Не нищіть оригінали лжедокументів. Вони є у активістів",  написав адвокат.

Читайте, будь ласка: Будівельна афера "з любов'ю"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: