fbpx

Франківські активісти показали в соцмережі каменицю, в якій мешкає "бідний" депутат Бачкур

Суспільство 22:35, 19.11, 2015

Фото двоповерхового будинку за добротним парканом оприлюднили в соцмережі Фейсбук активісти Наталія Сербин та Андріан Волгін.

"Кажуть люди, що це нібито маленький будиночок, де проживає‪ #‎БіднийБачкур‬", – прокоментувала вона фото. 

Читайте також: "Бідний наглий депутат": Бачкур зумів двічі отримати допомогу на лікування

Нагадаємо, Ярослав Бачкур володіє ресторанним комплексом "Мочари" площею в 442 кв. м в Богородчанському районі, а також нерухомістю в Рожнятівському і Тисменицькому районах. 

Як писав КУРС, міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус наприкінці своєї каденції виділив з бюджету на лікування двох депутатів міської ради 460 тисяч гривень  представнику партії ВО "Свобода" Романові Микулі та члену партії ВО "Батьківщина" Ярославу Бачкуру.

Таким самим чином начальник управління культури Мирослав Петрик отримав з франківського бюджету майже півмільйона гривень на житло. Пізніше він пояснював, що мешкає в аварійному будинку з двома дорослими синами і внукамиТому франківські активісти перевірили, як насправді живе "бідний" чиновник.

Днями в аналогічному скандалі з роздаровуванням грошей підлеглим "засвітився" голова ОДА Олег Гончарук. Він виділив 800 тис. грн на покращення житлових умов 4 працівникам ОДА і апарату облради. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: