fbpx

Франківські активісти просять Тягнибока доручити міському голові зберегти зелену зону біля озера

Суспільство 21:03, 21.04, 2016

Франківські активісти з ініціативи "Вільне озеро", що виступають проти забудови території біля найбільшої водойми міста, звернулися з відкритим листом до лідера партії "Свобода" Олега Тягнибока.

На сесії Івано-Франківської міської ради 26 квітня депутати планують розглянути запропонований міськвиконкомом проект рішення про поділ ділянки площею 1,8 га біля міського озера, на якій компанія "Вамбуд" веде будівництво. Власне, проект рішення фіксує компроміс, який пропонує забудовник у конфлікті з громадськими активістами міста довкола будови: "Вамбуд" готовий повернути у власність міста 0,8 га і за власні кошти облаштувати на цій площі сквер, дитячі майданчики і міні-футбольне поле. Раніше директор ПП "Вамбуд", депутат міськради Микола Ковальчук також заявив про відмову від участі в забудові сусідньої ділянки площею 4 га, яку орендує компанія "ТзОВ "Розважально-відпочинковий центр "Гаразд".

Однак активісти на пропозицію підприємця не погоджуються: у соцмережі збирають підписи мешканців за звернення до міськради із закликом не підтримувати проект рішення. Також активісти написали листа лідеру партії "Свобода" Олегу Тягнибоку. 

Звернення до Тягнибока

Шановний Олеже Ярославовичу! 

Враховуючи те, що за Вашим дорученням виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради надає дозвіл на встановлення літнього майданчика з чебуреками, просимо Вас дати особисте доручення міському голові Руслану Марцінківу зберегти зелену зону біля міського озера від незаконної забудови депутатом міської ради від партії "Солідарність "БПП" Миколою Ковальчуком.

Звертаємо Вашу увагу на те, що дане доручення повністю відповідає Програмі Захисту Українців ВО "Свобода" та Плану розвитку міста ВО "Свобода" "Місто для життя Івано-Франківськ 2020".

Безкомпромісна та принципова позиція міського голови, обраного від ВО "Собода", та депутатської фракції в Івано-Франківській міській раді щодо збереження зеленої зони біля міського озера стане вищим проявом патріотизму, поширення традиційних християнських та національних цінностей. Адже ті, хто знищують зелені зони своїми діями чи бездіяльністю, не можуть бути патріотами.

Слава Україні!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: