fbpx

Франківські артисти виступили в Батумі

Культура 14:41, 03.07, 2017

Завершився третій Міжнародний фестиваль-конкурс "Wonderland", який проходив у грузинському Батумі. У ньому взяли участь артисти з Івано-Франківська.

У конкурсі брали участь дитячі, молодіжні колективи та окремі виконавці від 5 до 35 років в номінаціях: вокал, хореографія, інструментальний жанр, театр, театр мод, пантоміма, фототворчість, художники.
На запрошення директорів компанії "Team Travel" Григорія Жгенти та Олени Барсегової у фестивалі-конкурсі взяли участь молоді співачки з Івано-Франківська Ірина Шабан та Валентина Яремчук з вокальної школи "Crystal Voice".

Ірина та Валентина гідно представили Україну та наше місто і стали лауреатами першої премії у своїх вікових категоріях. Спонсорську допомогу дівчатам для участі у цьому фестивалі надав польський меценат Збігнев Лагерський.

Оцінювало конкурсантів журі, у складі якого були продюсери, відомі співаки, викладачі з Грузії, Азербайджану, Росії, Ізраїлю, Білорусії, Німеччини, Болгарії та інших країн. Членами журі від України були організатор щорічних фестивалів естрадно-спортивного танцю "Фест" Леоніла Жодік (м. Івано-Франківськ) та викладач-методист естрадного вокалу вищої кваліфікаційної категорії Галина Голубєва (м. Київ).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: