fbpx

Франківські атовці не підтримали заяви Семенченка щодо Бурштинської ТЕС

Суспільство 14:58, 31.05, 2017

Сьогодні, 31 травня, учасники та ветерани АТО зібралися обговорити питання щодо налагодження конструктивного діалогу, зокрема щодо Бурштинської ТЕС.

Учасник АТО Андрій Фармуга зазначив, що усі знали, що Бурштинська ТЕС належить Рінату Ахметову, але чомусь лише зараз зайшла мова про необхідність її повернення в державну власність, передає ГК.

"Семенченко недавно приїжджав, говорив про те, якщо Бурштинську ТЕС не вдасться забрати юридично, тоді заберем її силою. Якщо б він був з Івано-Франківська чи Бурштина, можна б було це зрозуміти, а так  ні", – зауважив Фармуга.

"Заява, зроблена Семенченком, стала громом з ясного неба. Як можна забрати об’єкт з приватної власності. Крім того, Ахметов володіє різними активами, чому мова йде про Бурштин?  каже Юрій Качак.  ТЕС дає валютну виручку. Щодо неї не може не виникнути зацікавленості. Насторожує те, що учасників АТО втягують у політичні процеси, розподіл активів. Семенченко заявляє, що домовився з атовцями, але в нас налагоджена тісна комунікація, хлопці вперше про це чують. Крім того, учасники АТО діють лише одним способом, не можна їх втягувати у різні конфлікти".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: