fbpx

Франківські атовці створили групу швидкого реагування для боротьби з колаборантами

Суспільство 13:06, 12.05, 2017

Івано-Франківська міська асоціація учасників АТО оголосила про створення групи швидкого реагування для боротьби та придушення різноманітних антидержавницьких дій, спрямованих проти цілісності та незалежності України.

Заяву про ствроення групи швидкого реагування у мережі Фейсбук оприлюднив голова міської Асоціації учасників АТО Василь Андріїв.

 

"Події, що мали місце 9 травня 2017 року в різних містах держави, вкотре підтвердили, що російський агресор ні на мить не припиняє свою руйнівну гібридну діяльність не лише на фронті, але й всередині Держави. 

Провокативні символи комунізму, гасла, скандування загрожують устрою нашої держави, розпалюють ворожнечу та розколюють суспільство. Найкривавіші події сталися у Дніпрі, де "тітушки" побили учасників АТО з допомогою та за сприяння правоохоронних органів.

В Україні триває війна, яку спровокувала та спонсорує Росія та певна група колаборантів. Ціна цієї війни – це тисячі загиблих військовослужбовців та добровольців, тисячі поранених та скалічених, сотні тисяч розбитих сімей та мільйони переселенців.

Враховуючи сьогоднішній стан в Державі та значну втрату довіри до правоохоронних органів, зберігаємо за собою право самостійно захищати себе і свої сім’ї від калаборантів нашої Держави та створюємо на базі Асоціації учасників АТО групу швидкого реагування по боротьбі та придушенню різноманітних антидержавницьких дій, спрямованих проти цілісності та Незалежності України", – йдеться у заяві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: