fbpx

Франківські депутати вийшли на Грофу з будматеріалами на плечах

Суспільство 08:31, 08.08, 2017

Депутати міської ради та працівники Секретаріату ради під час сходження на гору Грофу долучились до виносу будівельних матеріалів для реконструкції туристичного притулку.

5 серпня 2017 року депутати Івано-Франківської міської ради та представники Секретаріату міської ради здійснили сходження на одну з наймальовничіших карпатських гір – гору Грофу (1748 м). 

Під час сходження на гору депутати та працівники секретаріату виконали ще й соціально корисну місію.

Якраз у ці дні на полонині Плісце, що перед Грофою, волонтери працюють над реконструкцією одного із найстаріших туристичних притулків у Карпатах. Через важку прохідність до полонини волонтерам була неабияк потрібна допомога у виносі будівельних матеріалів до полонини, на що іванофранківці без вагань погодились.

Тож депутати Івано-Франківської міської ради та працівники Секретаріату міської ради винесли до туристичного притулку на полонині Плісце чимало будівельних дощок, які одразу стали у нагоді волонтерам.

"На перший погляд, здається, це незначний вчинок, проте, якщо врахувати складність самого підйому на гору, та ще й з однією, а то й двома дошками на спині, то розумієш, що такий вчинок міських обранців заслуговує на похвалу", – зазначила секретар міської ради Оксана Савчук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: