fbpx

Франківські енергетики висадили дерева в Пасічній

Суспільство 19:28, 06.06, 2016

Енергетики біля Німецького озера у мікрорайоні "Пасічна" висадили молоді дерева. Акція приурочена до Всесвітнього дня захисту навколишнього середовища, який відзначається 5 червня.

В понеділок, 6 червня, волонтери ПАТ "Прикарпаттяобленерго" провели висадку декоративних кленів на території біля Німецького озера, що у мікрорайоні «Пасічна». Участь у акції взяло 10 небайдужих працівників компанії, які вирішили долучитися до доброї справи у обідню перерву.

«Сьогодні ми висадили 14 саджанців декоративних кленів, – розповідає ініціатор акції, інженер з охорони навколишнього середовища ПАТ "Прикарпаттяобленерго" Назарій Кисляк, – таким чином ми хотіли відзначити День захисту навколишнього середовища та привернути увагу іванофранківців до гострої нестачі зелених насаджень у нашому місті".

У майбутньому енергетичні екоактивісти планують проводити такі акції уже з залученням партнерів, що розділяють екологічно свідому політику компанії.

Нагадаємо, що акції з висадки дерев ПАТ "Прикарпаттяобленерго" проводить уже не вперше. Так, у 2011 році працівники обленерго висадили 850 дерев та кущів у Івано-Франківську та області, у 2012 році до Дня міста в обласному центрі було висаджено 250 декоративних кущів та дерев, а торік, в рамках соціальної ініціативи "Естафета добрих справ", працівники дирекції з персоналу товариства висадили алею з 11 хвойних дерев у Івано-Франківську.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: