fbpx

Франківські міліціонери шукають викрадений товар на полицях торгових закладів

Суспільство 15:25, 25.10, 2014

На території Івано-Франківська проходять відпрацювання, направлені на перевірку місць можливої реалізації викраденого майна.

До заходів задіяні працівники різних міліцейських служб та підрозділів, зокрема дільничні інспектори міліції, працівники патрульної служби, розшуківці, повідомляє КУРС з посиланням на УМВС в Івано-Франківській області.

Профілактичні заходи розпочалися підготовчим етапом, який тривав з 10 по 14 жовтня поточного року. Метою першого етапу був збір інформації про можливі місця збуту викраденого майна. Наступний етап – практичний, що розпочався та тривав з 14 по 19 жовтня, передбачає здійснення перевірок ринків, ломбардів та комісійних магазинів на предмет реалізації незаконного товару.

Правоохоронці кажуть, такий метод виявлення крадіїв є дієвим та незмінним у часі, адже дозволяє ефективно боротися з крадіжками.

Адже, окрім виявлення викраденого майна, проводиться профілактична робота з інформування продавців щодо характеристик крадіїв, які можуть принести їм на реалізацію незаконний товар.

Подібні рейди і надалі будуть здійснюватися правоохоронцями на території міста та області, що, без сумніву, дасть свої плоди у боротьбі зі злочинністю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: