fbpx

Франківські патрульні затримали нетверезого водія, який намагався втекти від переслідування

Суспільство 12:29, 11.12, 2016

Спочатку за кермом автомобіля, потім ногами, потім знову за кермо - так нетврезий водій намагався втекти від переслідування в Івано-Франківську.

11 грудня екіпаж патрульної поліції за допомогою проблискових маячків, спецсигналу та гучномовця наказав водію мікроавтобуса "Mercedes Sprinter" зупинитися – водій порушив правила дорожнього руху. Та мікроавтобус не зупинився, а різко збільшив швидкість, магаючись відірватися від патрульного автомобіля.

Після кількахвилинного переслідування на вулиці Ленкавського мікроавтобус зупинився, водій вискочив з нього та втік через паркани й городи.

Згодом водій повернувся, але не сам, а у компанії трьох чоловіків – усі мали явні ознаки алкогольного сп'яніння. Вони сіли в мікроавтобус і почали рух. Екіпаж патрульних знову намагався зупинити "Mercedes Sprinter", але його водій не виконував законних вимог. Погоня тривала на вулицях Гурика й Мазепи, а вже на Набережній шляхом блокування службовими автомобілями мікроавтобус вдалося зупинити.

Патрульні затримали водія та трьох пасажирів і встановили їхні дані. Рівень алкоголю у крові водія перевищував допустиму норму майже у 6 разів. Поліціанти оформили необхідні адміністративні матеріали, мікроавтобус "Mercedes Sprinter" евакуювали.

Патрульна поліція Івано-Франківська просить водіїв не сідати за кермо у стані сп'яніння та нагадує, що за такі дії передбачено адміністративну відповідальність.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: