fbpx

Франківські патрульні зупинили іноземця на Аudi A8 зі зброєю та спецсигналами без дозволів. ФОТО

Суспільство 14:40, 30.03, 2017

29 березня патрульна поліція Івано-Франківська отримала повідомлення, що у білому автомобілі Аudi A8 є зброя. Патрульні знайшли автомобіль Аudi A8 без державного номерного знаку в одному із дворів.

На підставі п. 3 ст. 35 Закону України “Про Національну поліцію” патрульні зупинили автомобіль. Під час поверхневої перевірки в салоні автомобіля поліціанти знайшли пістолет. На місце виїхала слідчо-оперативна група, інформує прес-служба патрульної поліції.

За словами експерта, в салоні був пістолет травматичної дії, переобладнаний з газового. Документів на пістолет водій не мав, за це йому загрожує кримінальна відповідальність.

За кермом автомобіля був 26-річний іноземець. На нього винесли постанову за ч. 6 ст. 121 КУпАП (відсутній номерний знак).

Під час оформлення адмінматеріалів патрульні виявили, що автомобіль Аudi A8 обладнаний спеціальними світловими та звуковими сигнальними пристроями. Їх демонтували, на водія склали адмінпротокол за ст. 122-5 (порушення вимог встановлення спецсигналів).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: