fbpx

Франківські самооборонівці успішно доправили ГАЗ-66 до батальйону "Айдар"

Суспільство 08:56, 30.07, 2014

ГАЗ-66, ліки, продукти, воду та інші необхідні речі прикарпатські самооборонівці успішно доставили для бійців добровольчого батальйону "Айдар".

За словами самооборонівця Юрія "Тихого", ця поїздка була найважчою. За два дні  – більше 500 км зоною АТО. Однак їм вдалося доправити найнеобхідніший вантаж для найвідважніших прикарпатських бійців, передає Бліц

Представники місцевої самооборони, окрім речей першої необхідності – їжі, води, засобів гігієни та ліків, спромоглись роздобути для бійців автотранспорт. Зокрема, автомобіль ГАЗ-66. Його передали для добровольчого батальйону "Айдар".

Юрій зауважує, що машину "айдарівцям" передав небайдужий франківець, адже їм справді була необхідна техніка. Тож вона практично одразу і "пішла в бойове хрещення".

"Хлопці були дуже вдячні. І вже через кілька годин вони загрузилися і поїхали на зачистку Луганська. Бачив їхні збори – це було вражаюче… Бойовий дух там зашкалює. А на другий день подзвонили і повідомили, що шість з них не повернулись… А ще через кілька днів вони понесли ще більші втрати. Це і хлопці з 18-ї сотні Майдану, 13 з "Айдару" та 11 військовослужбовців", – каже Юрій. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: