fbpx

Франківські школярки перемогли на Всеукраїнському конкурсі з флористики та фітодизайну. ФОТО

Суспільство 21:11, 25.09, 2017

З 18 по 21 вересня 2017 року вихованці Івано-Франківської міської дитячої екологічної станції взяли участь у фінальному етапі Всеукраїнського конкурсу з флористики та фітодизайну позашкільних і загальноосвітніх навчальних закладів “Україна вишивана”.

У фінальному етапі змагалися команди з 12 областей України: Полтавської, Вінницької, Київської, Сумської, Рівненської, Дніпропетровської, Одеської, Чернігівської, Харківської, Кіровоградської, Донецької та Івано-Франківської, ескізи проектів яких стали переможцями у відбірковому етапі, інформує департамент освіти і науки.

Під керівництвом Оксани Марущак, керівника гуртка "Флористика", у конкурсі взяли участь вихованці МДЕС Міщук Діана (уч. 10 кл., ЗШ №17), Цюпер Ольга (уч. 9 кл., ПМЛ) та Соломія Витвицька (студентка ІІ курсу базового медичного коледжу).

Змагання передбачали конкурс на виготовлення квіткових композицій у номінаціях "Квіткові килими" та "Флористичні скульптури", творчий захист представлених робіт, а також участь у майстер-класах з флористики.

Робота, яку виготовили франківські школярки, а також її творче представлення викликали захоплення та схвальні відгуки членів журі і відвідувачів.

За результатами конкурсного змагання між командами вихованці Івано-Франківської міської дитячої екологічної станції Міщук Діана, Цюпер Ольга та Витвицька Соломія вибороли найвищу перемогу – Гран-прі у номінації "Квіткові килими" з темою проекту "Гуцульська джирга", отримавши найбільшу кількість балів (98).

Гуртківців МДЕС нагороджено грамотою Міністерства освіти і науки України, Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді за виборене Ґран-прі, а також цінними подарунками.

Керівника проекту Марущак Оксану нагороджено Подякою Міністерства освіти і науки України та Національного еколого-натуралістичного центру за підготовку та втілення проекту "Гуцульська джирга" у Всеукраїнському конкурсі з флористики та фітодизайну "Україна вишивана".

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: