fbpx

Франківські студенти зможуть навчатися в Таджикистані в рамках Erasmus+

Суспільство 16:38, 17.05, 2017

Прикарпатський національний університет розширює свої міжнародні зв'язки. Партнером університету став Фінансово-економічний інститут Таджикистану.

15 травня відповідну Угоду про співпрацю підписали під час зустрічі ректор Прикарпатського національного університету Ігор Цепенда та професор Фінансово-економічного інституту Таджикистану Фахрідін Мірзоахметов, в якій також взяв участь доктор технічних наук, професор кафедри інформатики факультету математики та інформатики Любомир Петришин, інформує прес-служба ПНУ ім. В. Стефаника. 

Відповідно до Угоди обидва вищі навчальні заклади співпрацюватимуть, зокрема, в головних напрямках прикладних наукових досліджень, в рамках програми Erasmus+, щодо обміну студентами і т. п.

Ректор Ігор Цепенда розповів гостеві про міжнародну діяльність університету, його рейтинги, участь у реалізації проектів, міжнародних освітніх і наукових програмах, грантову роботу. Також звернув особливу увагу на магістерські програми подвійних дипломів, які реалізує університет спільно з провідними польськими університетами за 11 спеціальностями. У рамках цих програм студенти Прикарпатського національного університету мають можливість паралельно безкоштовно навчатися у вищих навчальних закладах Республіки Польща та отримати диплом магістра за такими спеціальностями, як "міжнародні відносини", "політологія", "археологія", "фізичне виховання", "початкова освіта", "підприємництво", "філософія", "фізика", "судова адміністрація", "прикладна математика", "інформатика в управлінні".

Сьогодні Прикарпатський національний університет співпрацює з провідними вищими навчальними закладами Польщі, Латвії, Литви, Румунії, Білорусі, Азербайджану, Китаю, США, Туреччини та ряду інших країн. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: