fbpx

Франківські учасники АТО та родини полеглих стануть власниками землі у Дем'яновому лазі та в Опришівцях

Суспільство 13:48, 21.10, 2016

Сьогоднішня сесія Івано-Франківської міської ради продовжила процес виділення землі атовцям та сім'ям полеглих захисників.

Депутати міської ради дали дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в мікрорайоні "Опришівці" учасникам АТО. А також ділянок у Дем'яновому лазі – родинам загиблих учасників АТО.

"За" проголосували одноголосно.

Як повідомляв КУРС, в Івано-Франківську учасники АТО шляхом жеребкування отримали 35 земельних ділянок у мікрорайоні "Опришівці" для ведення індивідуального садівництва.

Також родини чотирьох загиблих воїнів з Івано-Франківська отимали дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків. Ці земельні ділянки розташовані у Дем'яновому лазі.

Список учасників АТО, яким надається дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в мікрорайоні "Опришівці" для ведення індивідуального садівництва, а також родин, які отримали ділянки у Дем'яновому лазі, визначений відповідним Рішенням сесії міської ради Івано-Франківська. Загалом виділені 39 земельних ділянок. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: