fbpx

Франківські волонтери просять допомоги, щоби провести реабілітацію бійців з передової у Гошівському монастирі

Суспільство 16:41, 30.06, 2016

Наразі готується 11 заїзд реабілітації бійців Української армії в чоловічому монастирі у селі Гошів Долинського району на Івано-Франківщині.

"Допоможіть продуктами та талонами на пальне провести 11 Заїзд реабілітації бійців Української Армії в Гошівському монастирі. Часу мало, заїзд відбуватиметься з 4 липня", – звернулася до Фейсбук-спільноти франківська волонтерка Вероніка Дичковська.

Всі учасники АТО, які прибудуть на Прикарпаття,  справжні бойові хлопці, з першої лінії, багато хто після поранень та контузій, відзначає вона.

Результати реабілітації за 8 днів у Гошівському монастирі вражаючі. З бійцями працюють капелани. Організовує реабілітацію військовиків Івано-Франківська архиєрпахія УГКЦ та благодійний фонд "Франківський опір". 

Гошівський монастир розпочав духовну реабілітацію учасників бойових дій з лютого цього року. 

Зазначимо, Гошівський монастир – діючий греко-католицький монастир чину святого Василія Великого, один із найбільших центрів паломництва на Прикарпатті. Віруючі їдуть сюди, щоб побачити чудотворну ікону Божої Матері. Згідно з декретом Папи Римського, Гошівський монастир оголошено базилікою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: