fbpx

Франківські волонтери разом із патрульними видали книжку для дітей у зоні війни

Суспільство 19:51, 06.03, 2017

Івано-франківська громадська організація "Промінь-ІФ" спільно зі шкільними офіцерами Управління патрульної поліції Франківська видали дитячу абетку з Правилами дорожнього руху.

Про це волонтери повідомили у мережі. 

"Ми це зробили! Продукт нашої співпраці з багатьма чудовими, креативними, а основне – небайдужими людьми готовий! Після нашої першої спроби із дитячою абеткою-розмальовкою сьогодні надрукували другу! На цей раз у співпраці із дітками і шкільними офіцерами поліції Управління патрульної поліції м. Івано-Франківська, – представили спільну роботу ГО "Промінь-ІФ".  Отже, друзі, зустрічайте  нова абетка-розмальовка "Правила дорожнього руху". Впевнені, що свого читача ця книжечка знайде, буде цікавою для діток та дозволить їм не тільки вивчати рідну українську мову, а й отримати перші знання із ПДР"

"Це не продається! А кому потрібно для діток, там, де не найкраща ситуація із україномовною літературою, на Схід чи в діаспорі,  звертайтесь, із радістю допоможемо!"  додає волонтерка Вероніка Дичковська. 

Нагадаємо, нещодавно волонтери з ГО "Промінь-ІФ" побували з допомогою у Маріупольському дитячому будинку. Серед іншого привезли україномовні дитячі книжки. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: