fbpx

Франківських фотолюбителів запросили на фестиваль "Odessa/Batumi Photo days"

Культура 19:05, 24.02, 2017

В івано-франківському ресторані "Urban Space 100" для поціновувачів фотомистецтва презентували фестиваль "Odessa/Batumi Photo days".

Фотограф Ольга Кукуш, яка представила фестиваль в Івано-Франківську, зазначила, що, хоч відбір учасників вже завершився, на фестивалі відвідувачі зможуть пройти цікаві майстер-класи від фахівців та послухати лекції.

"Я вболіваю за розвиток фотографії в Україні, за те, щоб вона мала гідне місце серед світових практик, а також серед візуального мистецтва в самій Україні. На цей час, на жаль, в нас фотографія вважається не зовсім мистецтвом", – зазначила Ольга Кукуш.

Зі 124 заявок з 29 міст України на головну експозицію відібрали 14 фотомитців. Вже відомо, що три майстер-класи проводитимуть запрошені гості з Литви, Фінляндії та Польщі.

Фестиваль відбувається вже третій рік поспіль і у квітні він проходить в українській Одесі, у вересні – в грузинському Батумі. Фестиваль безкоштовний для участі та відкритий для всіх охочих. Тема фестивалю 2017 – "Завтра/Сьогодні". Це перший і єдиний в Україні фестиваль актуальної фотографії.

"Запрошуємо всіх фотографів Франківська та всіх творчих особистостей, які захоплюються сучасним візуальним мистецтвом!" – зазначають ініціатори.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: