fbpx

Франківських нацгвардійців нагородили іменними годинниками. ФОТО

Суспільство 09:41, 17.11, 2015

Наряд військовослужбовців, який розкрив злочин за "гарячими слідами" та затримав зловмисника, котрий пограбував мешканку обласного центру, заохотили цінними подарунками.

Під час проведення інструктажу перед заступленням на службу нарядів патрульної поліції Івано-Франківського відділу поліції її керівник, підполковник поліції Ростислав Прокопчук вручив іменні годинники наряду військовослужбовців Національної гвардії України в/ч. 1241, які 8 листопада, під час несення служби, затримали 30-річного зловмисника, котрий відкрито заволодів сумкою у перехожої на одній із вулиць обласного центру, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

За добросовісне виконання своїх службових обов’язків, високу професійну майстерність, проявлену під час несення служби з охорони громадського порядку, цінним подарунком нагороджено кожного: молодшого сержанта Богдана Надачковського, командира 1-го патрульного взводу, молодшого сержанта Юрія Литвинюка, інструктора кінологічної групи, солдата Максима Паращука, стрільця 2-го відділення 3-го взводу патрульної роти.

У відповідь на високу оцінку керівництва військовослужбовці з приємністю відзначили, що такі заохочення є стимулом до самовідданого служіння народу України, захисту його прав та свобод.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: