fbpx

Франківських школярів вчили долати інтернет-залежність

Суспільство 17:01, 12.02, 2017

У відділі літератури іноземними мовами Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка відбулася інформаційна година "Школярам про безпечний Інтернет" для учнів спеціалізованої школи з поглибленим вивченням англійської мови № 11.

День безпечного Інтернету з 2004 року відзначається щороку у вівторок другого тижня лютого і має на меті об'єднання зусиль держави, бізнесу і громадськості для популяризації механізмів безпечної роботи в мережі, перш за все серед дітей та молоді, інформує прес-служба обласної бібліотеки.

Завідувач відділу літератури іноземними мовами Ольга Войтичук ознайомила юних відвідувачів з найважливішими правилами онлайн-безпеки та інтернет-етики, проблемами і ознаками інтернет-залежності, а також способами її подолання.

Присутні познайомились з корисним сайтом Оn-ляндія, створеним спеціально для школярів, їх батьків та вчителів, який знайомить з правилами безпечного використання Інтернету, з правами, які мають користувачі всесвітньої мережі, та етичними нормами спілкування у соціальних мережах.

Також у формі інтерактивного спілкування школярі спробували самостійно розглянути складні ситуації та знайти шляхи їх подолання. Цікавими були також перегляди різноманітних відеоматеріалів та мультфільму на тему онлайн-безпеки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: