fbpx

Франківських школярів вчитимуть, як діяти при військовій агресії з боку терористичних формувань

Суспільство 17:47, 07.02, 2017

На базі Івано-Франківського НВК "Загальноосвітня школа-ліцей №23 Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника" 23 березня проведуть показове інструктивно-методичне заняття на тему "Дії працюючого персоналу та вихованців навчального закладу при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного характеру та загрозі військової агресії з боку терористичних формувань".

Відповідний наказ підписав директор департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради Ігор Смаль.

"Провести 23 березня 2017 року на базі Івано-Франківського НВК "Загальноосвітня школа-ліцей №23 Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника" показове інструктивно-методичне заняття "День цивільного захисту в ЗНЗ" на тему "Дії працюючого персоналу та вихованців навчального закладу при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного характеру та загрозі військової агресії з боку терористичних формувань", – йдеться в наказі.

Відповідальним за підготовку та проведення показового заняття Дня цивільного захисту призначено директора НВК "ЗШЛ №23 ПНУ ім. В. Стефаника" Миколу Василика.

За наказом Смаля, Василик має підготувати приміщення для проведення заняття (актову залу для установчої наради учасників, озвучення та мультимедійне забезпечення, проведення відкритих навчальних занять для учасників та гостей, оформлення демонстраційної виставки засобів  індивідуального захисту населення та приладів і технічних засобів, тематичної виставки дитячих малюнків, стіннівок тощо).

Відповідно до наказу, 23 березня керівники навчальних закладів Івано-Франківська та вчителі предмету "Захист Вітчизни" повинні  взяти участь у проведенні інструктивно-методичного заняття.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: