fbpx

Франківським мобілізованим обіцяють покращити процедуру медогляду

Суспільство 15:18, 06.03, 2015

Удосконалити процедуру проходження медогляду військовослужбовцями – таке доручення є у додатку, прикріпленому до розпорядження міського голови Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса від 03.03.2015 р. № 82-р про додаткові заходи щодо забезпечення проведення часткової мобілізації людських і транспортних ресурсів на території міста у 2015 році.

За таке покращення, згідно із документом, відповідають центральна міська клінічна лікарня та міськвійськкомат, пише Репортер.

“Удосконалити процедуру проходження медичного огляду військовозобов’язаних, які призиваються на військову службу під час часткової мобілізації, передбачивши механізм унеможливлення безпідставного ухилення від призову по мобілізації за станом здоров’я, безпідставного оформлення на стаціонарне лікування військовозобов’язаних, які підлягають мобілізації”, – йдеться у документі.

Серед іншого у додаткових заходах щодо мобілізації є також питання розшуку ухильників мобілізації.

“Забезпечити проведення розшуку військовозобов’язаних, які ухиляються від призову за мобілізацією, в тому числі непрацюючих військовозобов’язаних, які знаходяться на обліку в центрах зайнятості населення”.

Відповідальність за це питання покладено на міськвійськкомат, виконком міськради, міліціонерів, управління державної міграційної служби України в місті Івано-Франківську та міський центр зайнятості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: