fbpx

Франківським журналістам пропонують взяти участь у конкурсі із розслідування поборів у лікарнях

Суспільство 13:45, 03.10, 2015

"Інститут аналітики та адвокації" оголошує конкурс із розслідування поборів у франківських лікарнях. До участі запрошено журналістів усіх видів ЗМІ, блогерів і громадських активістів, що мешкають у Івано-Франківській області.

У конкурсі можуть взяти участь матеріали, опубліковані або випущені в ефір з 3 вересня по 30 листопада 2015 року. У його рамках потрібно акцентувати увагу на проблемі незаконних платежів у закладах охорони здоров’я м. Івано-Франківська та області.

Матеріали можуть стосуватися розслідувань за такими темами: "Кінцеві вигодоодержувачі благодійних фондів та лікарняних кас на території закладів охорони здоров’я" (конкретні прізвища та посади), "Законність діяльності благодійних фондів та лікарняних кас на території закладів охорони здоров’я", "Менеджери благодійних фондів – бізнесмени чи лікарі?" тощо. Посилання на оприлюднені розслідування або скановані з друкованих видань матеріали надсилайте на адресу iaa.ukraine@gmail.com.

Попередньо організатори просять зареєструватися за посиланням: https://goo.gl/9qtOd8.

Повний перелік тем і закладів охорони здоров’я, які охоплює розслідування, а також усю інформацію про конкурс можна знайти у Положенні (http://iaaukraine.org/sites/default/files/ivano-frankivsk.doc) на сайті "Інституту аналітики та адвокації".

Автор, чий матеріал журі визнає найкращим, отримає 2000 грн (перше місце). Роботи, що займуть друге та третє місця, отримають 1000 та 700 грн відповідно.

Оголошення переможців відбудеться на початку січня 2016 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: