fbpx

Франківський бренд GAPTUVALNYA представив нову круїзну колекцію на "Star face of the seasons 2017"

Стиль життя 20:11, 04.07, 2017

Ця подія відбувалася в рамках іміджевого світського заходу "Star face of the seasons 2017" в резорті "Панська гора" у Львові.

Свято краси та моди "Star face of the seasons 2017"  традиційно поєднало вишукані дефіле учасниць із показами мод українських дизайнерів та модних бутиків. Івано-Франківськ на дефіле  представляв бренд GAPTUVALNYA, засновником якого є дизайнер Наталія Гергелюк. Творча майстерня показала нову оригінальну колекцію круїзного одягу.

"Бренд GAPTUVALNYA представив колекцію одягу, що була розроблена спеціально до сезону літнього відпочинку. Ми використали легкі натуральні тканини – льон, шовк, котон, багато мережива. Створили моделі, які асоціюються з літом, морем, романтичними мандрівками морським узбережжям – моделям притаманний легкий летючий крій", – розповіла керівник творчої майстерні Наталія Гергелюк.

Створити круїзну колекцію спонукали останні тенденції світової фешн-індустрії, відзначила засновниця бренду GAPTUVALNYA. В традиціях іменитих дизайнерів та Домів мод, як-от Крістіана Діора та Карла Лагерфельда, практикується спеціальний випуск літніх круїзних колекцій. Їх переважно створюють одразу під клієнтів. Традиційно такий одяг замовляють успішні заможні люди, які впродовж океанських круїзів з'являються в ньому на світських заходах та вечірках.

"Така концепція і нашої круїзної колекції – лімітований випуск, якісні тканини, легкий крій. І те, що є особливістю бренду, – вишивка. Переважає fashion -вишивка, та для поціновувачів у колекції обіграні етно-мотиви",  зазначила Наталія Гергелюк.

Перші моделі з круїзної колекції бренду GAPTUVALNYA вже розкуплені. Вся колекція Наталії Гергелюк представлена у франківському бутіку "Богемік", що на Гординського, 2. Тут розташована і творча майстерня бренду, тож моделі можна оглянути, приміряти, зробити замовлення – підібрати вишивку, кольори, мережива, аксесуари.  

1

"Ми вже готуємося до наступного сезону,  ділиться планами Наталія Гергелюк.  Оскільки бренд має два напрямки – fashion і national, і fashion представлений новою круїзною колекцією, то зараз ми беремося працювати в national-напрямку. Будемо поповнювати лінію вишиванок – сучасних і класичних, суконь і сорочок з використанням традиційних та стилізованих принтів. І звісно, вже починаємо готуватися до сезону осінь-зима. Плануємо увійти в сезон 2017-2018 з лінією верхнього одягу – представимо піджаки, легкі пальта, можливо поєднаємо вишивку з хутром. У будь-якому випадку будемо шукати і втілювати неординарні ідеї, щоби в одязі від бренду GAPTUVALNYA наші клієнти завжди виглядали неперевершено і привертали увагу".

Всі лінії одягу від бренду GAPTUVALNYA представлені у бутіку "Богемік". 

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: